Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
Το σύστημα Ecobest αποτελείται από συναρμολογούμενα πάνελ βιομηχανικής παραγωγής, που χρησιμοποιούνται ως στοιχεία τοιχοπληρώσεις για εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία και προσφέρει μέγιστη δυνατή θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Εφαρμογή των πάνελ Ecobest είναι κατάλληλη για οικιστικές, βιομηχανικές κα εμπορικές κατασκευές καθώς επίσης σε κάθε τύπου Φέρων Οργανισμό , όπως σε κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος , μεταλλικές και σύμμεικτες κατασκευές προσφέροντας μεγάλη αρχιτεκτονική ευελιξία.
Υπερτερώντας σε σύγκριση με συμβατικές τοιχοποιίες, το σύστημα τοιχοποιίας Ecobest έχει αυξημένες αντισεισμικές και μηχανικές αντοχές και προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργεια με ψηλά και βιοκλιματικά οφέλη.

Τo πάνελ Ecobest αποτελείται από: 1. Τον πυρήνα του πάνελ από διογκωμένη πολυστερίνη, που είναι μη τοξικός, μη εύφλεκτος, αυτοσβηνόμενος κα χημικά αδρανής. 2. Τα δύο γαλβανιζέ χαλύβδινα πλέγματα υψηλών αντοχών, που περιβάλουν το μονωτικά μας μέσω, την διογκωμένη πολυστερίνη. Τα δύο πλέγματα συνδέονται μεταξύ τους με την χρήση κάθετων περονών του ίδιου υλικού , οι οποίες είναι ηλεκτροπονταρισμένες σε αυτά.
Τα πάνελ τοιχοποιίας Ecobest διατίθενται σε πάχη από 3 έως και 33cm και σε ύψος μέχρι και 8m κάθε φορά κατά παραγγελία ανάλογα με της αρχιτεκτονικές ανάγκες τις κάθε κατασκευής.

Μετά την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης και της τοιχοποιίας και την αγκύρωση τις στον σκελετό, προχωράμε με την επικάλυψη του σκελετού της κατασκευής μας με πάνελ επικάλυψης Ecobest, επιτυγχάνοντας αμφίδρομη μόνωση και μία ομογενή εξωτερική επιφάνεια κτιρίου, εξαλείφοντας τις παραδοσιακές ρωγμές μεταξύ σκελετού και τοιχοποιίας.

Τοποθέτηση
Η τοποθέτηση των πάνελ Ecobest είναι πολύ απλή και εύκολη. Τα πάνελ μεταφέρονται και τοποθετούνται εύκολα από ένα ή δύο άτομα χωρίς την χρήση άλλων βοηθητικών μέσων. Αφού ολοκληρωθεί ο σκελετός της κατασκευής μας, προχωράμε με την τοποθέτηση αναμονών οικοδομικού σιδήρου στον σκελετό. Οι αναμονές αυτές αποτελούν τα σημεία οπού θα γίνει σύνδεση μεταξύ σκελετού και τοιχοποιίας επιτυγχάνοντος μια μόνιμη και δυνατή αγκύρωση.
Στη συνέχεια γίνεται σύνδεση των πάνελ μεταξύ τους συμφώνα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο και αγκύρωση πάνω στις αναμονές. Κατά την διαμόρφωση της τοιχοποιίας υπάρχει μεγάλη αρχιτεκτονική ευελιξία ως προς τα σχήματα των ανοιγμάτων , κυκλικών τοιχίων, κυρτών τοιχίων κ.α.
Η επικάλυψη του σκελετού της κατασκευής μας γίνεται με πάνελ επικάλυψης Ecobest, δημιουργώντας μία ενιαία επιφάνεια με την τοιχοποιία και εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο της θερμογέφυρες αλλά και της παραδοσιακές ρωγμές μεταξύ σκελετού και τοιχοποιίας. Στην περίπτωση του μεταλλικού σκελετού , αυτός χωνεύεται εξολοκλήρου μέσα στην τοιχοποιία επιλύοντας εντελώς τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην σύνδεση του μεταλλικού σκελετού και παραδοσιακής τοιχοποιίας.

Οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις τοποθετούνται με πολύ μεγάλη ευκολία με την χρήση ενός φλόγιστρου με συρρίκνωση της διογκωμένης πολυστερίνης πίσω από το μεταλλικό πλέγμα. Οι σωλήνες τοποθετούνται πίσω από το μεταλλικό πλέγμα αφού γίνουν κάποια ανοίγματα στο πλέγμα τοποθετούνται η σωλήνες πίσω αυτά. Τα κουτιά τον σημείων στερεώνονται παραδοσιακά με λάσπη στην τοιχοποιία.

Το σοβάτισμα της τοιχοποιίας ECOBEST πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο ή με τη χρήση μηχανής εκτόξευσης σοβά, όπως ακριβώς και στη περίπτωση παραδοσιακής τοιχοποιίας και δεν απαιτούνται εξειδικευμένα υλικά και προσωπικό.

Πλεονεκτήματα
Η τοιχοποιία Ecobest, προσφέρει πολύ χαμηλό u-value (συντελεστή θερμοπερατότητας) με αποτέλεσμα να προκύπτει μέχρι και 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε ανάγκες θέρμανσης και ψύξης σε σύγκριση με άλλα συστήματα θερμομόνωσης, προσφέροντας μεγάλη οικονομία τόσο σε ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και σε πετρέλαιο θέρμανσης.

  • Αντισεισμικό Και Ανθεκτικό
  • Γρήγορη Εγκατάσταση
  • Ελαφρύ
  • Ανώτερη Αντοχή Πυρός
  • Μείωση Ρηγματώσεων
  • Αρχιτεκτονικά Ευέλικτο
  • Ηχομόνωση
  • Καθαρή Τεχνολογία
  • Οικονομικό

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229