Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή

Η εταιρεία METCON ιδρύθηκε το 2016 από το Παναγιώτη Μ. Κωστόπουλο, με συνεχώς αυξανομένη επιτυχημένη πορεία στο κατασκευαστικό κλάδο στην υλοποίηση κτιριακών ολοκληρωμένων έργων , στους τομείς του τουρισμού , της εστίασης , της βιομηχανίαςμεταποίησης και της βιομηχανίας των τροφίμων . Η εταιρεία μας είναι υπερήφανη  διότι έχει να επιδείξει ασφαλείς κατασκευές - υψηλής ποιότητας και καινοτομίας.

Η ΜETCON από τη πρώτη στιγμή, στελεχώθηκε από άρτια εξειδικευμένους και καταξιωμένους στο χώρο των κατασκευών τεχνικούς και μηχανικούς, με πολυετή εμπειρία και πληθώρα επιτυχημένων έργων στο ενεργητικό τους, με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών και την άρτια υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των κατασκευαστικών αναγκών κάθε έργου, η φάση της βιομηχανοποίησης  των μεταλλικών μερών, ελέγχεται μέσα από τις  διαδικασίες του συστήματος ποιότητας ISO 9001-2015 και την εφαρμογή του προτύπου  EN 1090-1 (Απαιτήσεις συμμόρφωσης για τα δομικά στοιχεία (Σήμανση CE, πιστοποιημένο ΣΕΠΕ, (Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής Εργοστασίου) και ΕΝ1090-2 (Τεχνικές απαιτήσεις για την εκτέλεση κατασκευών από χάλυβα) για τις μεταλλικές κατασκευές , όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας φέρουν τη σήμανση CE.  Η αξιοποίηση των ιδιοτήτων του χάλυβα στις κτιριακές κατασκευές προσδίδει απαράμιλλα πλεονεκτήματα που δεν μπορούν εύκολα να αγνοηθούν. Προσφέροντας απεριόριστη ευελιξία αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης, ταχύτητα κατασκευής και σημαντική οικονομία κόστους, το μεταλλικό κτίριο πρωταγωνιστεί με σημαντική διαφορά ως η ιδανική επιλογή για κάθε κτιριακή εγκατάσταση. Κάθε ζήτηση, ξεκινά από την επαφή με τον ενδιαφερόμενο, τη πλήρη κατανόηση των αναγκών του, τη μελέτη και υλοποίηση του έργου και ολοκληρώνεται με τη τεχνική υποστήριξη κατά τη λειτουργία του. Αποτελεί πεποίθηση μας ότι κάθε παρέμβαση σε κτιριακό συγκρότημα, δεν τελειώνει με την κατασκευή και παράδοση του, αλλά αντιθέτως εισέρχεται σε μια μακροχρόνια περίοδο λειτουργικής διαχείρισης. Η ευελιξία, η επιχειρηματική ηθική, η ποιότητα και η πληρότητα των έργων μας, αποτελούν πρωταρχικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τις υπηρεσίες μας. Το πλήθος σύνθετων έργων που έχουμε υλοποιήσει, αντικατοπτρίζουν την ποιότητα στην κατασκευή, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η METCON δημιουργήθηκε επίσης και με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων τεχνικών λύσεων, σε όλο το φάσμα των δομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Προερχόμενη από επιτυχημένη σταδιοδρομία στο βιομηχανικό χώρο, η ομάδα μηχανικών μας , είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και την πολυπλοκότητα των σύγχρονων κτιριακών συστημάτων. Προσφέρουμε επιστημονική κατάρτιση και κατασκευαστική εμπειρία, ώστε να προσδώσουμε στις υποδομές σας, το τεχνολογικό συγκριτικό πλεονέκτημα που θα τις οδηγήσει στη βέλτιστη αξιοποίηση τους. Στην METCON  εφαρμόζουμε μια ολιστική θεώρηση στις ηλεκτρομηχανολογικές υποδομές με σκοπό την βέλτιστη ισορροπία τεχνικής και οικονομικής λύσης. Οι λειτουργικές υποδομές που εξοπλίζουν ένα κτίσμα, προσδίδουν δυνατότητες που το καθιστούν κατάλληλο για την καθημερινή μας διαβίωση και εργασία. Το γνωστικό μας αντικείμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη αξιόπιστες τεχνικές λύσεις που θα προσδώσουν αξία στο κτιριακό του συγκρότημα. Ο συνδυασμός άρτιου τεχνικού εξοπλισμού και επιμελούς συντήρησης, αποτελούν εγγύηση για τη διασφάλιση της επένδυσης σας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών που μας επιλέγουν, για την ικανότητα μας να υλοποιούμε έργα που χαρακτηρίζονται από συνέπεια χρόνου και ανταγωνιστικότητα κόστους. Εγγύηση για την ποιότητα των έργων που παραδίδουμε, αποτελούν η τεχνογνωσία μας και οι στρατηγικές συνεργασίες με ισχυρές εταιρίες του χώρου. Με σύνεση και γνώμονα την αξιοπιστία, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες σας τις ανάγκες.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού των έργων από το αρχικό τους στάδιο. Αυτό περιλαμβάνει προετοιμασία λεπτομερούς προγράμματος της κατασκευής, μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση του έργου. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε λύσεις υψηλής αντοχής και  αισθητικής, πολύ καλής λειτουργικότητας και ρεαλιστικού κόστους.Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο μας ιστοτόπο… και ευχόμαστε η παραμονή σας στη σελίδα μας να είναι εποικοδομητική και ουσιώδης.

με εκτίμηση,
Παναγιώτης Μιχ. Κωστόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229