Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή

Οι σύμμικτες κατασκευές είναι έργα όπου τα φέροντα στοιχειά αποτελούνται από τα δυο συνηθέστερα δομικά υλικά, το χάλυβα και το οπλισμένο σκυρόδεμα. Με τη συνεργασία των δυο υλικών ικανοποιούνται κατά το βέλτιστο τρόπο τα κριτήρια φέρουσας ικανότητας, λειτουργικότητας, ολκιμότητας και ανθεκτικότητας στο χρόνο.

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα των σύμμικτων κατασκευών οφείλεται η μεγάλη τους διάδοση σε όλο το κόσμο, ιδιαίτερα σε περιοχές μεγάλης σεισμικής επικινδυνότητας. τα πλεονεκτήματα αυτά είναι αδύνατο να αγνοηθούν από κάποιον που θέλει να παράγει έργα χαμηλού κόστους, ποιότητας και ταχύτητας κατασκευής.

Βασικό είναι ότι δεν πρόκειται για μια προκατασκευή, θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι όσον αφορά τα στάδια της κατασκευής του έργου αφού τη στιγμή που γίνονται οι απαραίτητες εργασίες στο εργοτάξιο (εκσκαφές κ.τ.λ.) στο εργοστάσιο συνεργασίας της εταιρείας μας κατασκευάζεται ο μεταλλικός σκελετός εξ ολοκλήρου βιδωτός σε κάθε σύνδεσμο σιδήρων, με χάλυβα ειδικά επεξεργασμένο για αντοχή εφ όρου ζωής και με τις προδιαγραφές του ευρωκώδικα 4 περί μεταλλικών κατασκευών προσαρμοσμένο στον ελληνικό κανονισμό σκυροδέματος. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πανομοιότυπο με μια συμβατική κατασκευή εξωτερικά μα ουσιαστικά ανώτερο σε ποιότητα και αντοχή σε φωτιά και σεισμικές καταπονήσεις.

Η METCON και οι άνθρωποι μας , είναι στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση με πολλές προτάσεις και λύσεις στα μέτρα σας. Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας, το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, o συνεχώς αναπτυσσόμενος μηχανολογικός εξοπλισμός, καθώς και η παρουσία 70 και πλέον ετών των στελεχών της στο χώρο, εγγυάται στον ενδιαφερόμενο, το τέλειο αποτέλεσμα.

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229