Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
H METCON δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και διαμόρφωσης ανοξείδωτου χάλυβα από το 1988 με σύγχρονα μέσα και συγκολλήσεις tigargon, κατάλληλες για τρόφιμα στερεά και υγρά , η εταιρεία έχει έτος ίδρυσης το 1949 και η παρουσία της είναι συνεχείς από τότε έως και σήμερα με βασικό αντικείμενο τη κατασκευή μηχανημάτων εμφιάλωσης και κονσερβοποιίας και με σκοπό και όραμα του ιδρυτή της Παναγιώτη Δημ. Κωστόπουλου να παράγει ποιοτικά προϊόντα με γνώμονα πάντα τη ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η METCON κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα δεξαμενών, εξοπλισμού και εξαρτημάτων και είναι σε θέση να δώσει λύσεις σε όλες τις ανάγκες από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετηκαι προηγμένη.

H METCON κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό και την κατασκευή ανοξείδωτων δεξαμενών ,με υψηλή ποιότητα και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μπορεί να προσφέρει δεξαμενές όλων των ειδών για τη βιομηχανία οίνου , ελαίου , ούζου , μπύρας , γάλακτος , χυμών και αιθέριων ελαίων, και άλλων υγρών τροφίμων.

Οι συνεχιζόμενες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές έχουν αντίκτυπο πάντα στις επιχειρήσεις που παράγουν. Έτσι θέλουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις σύνθετες ανάγκες για την ενίσχυση της θέσης σας , σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική βιομηχανία τροφίμων όπου όλοι οι οργανισμοί-εταιρείες, έχουν δεσμευτεί για ουσιαστικές διαρθρωτικές αλλαγές και τεχνολογική εξέλιξη στη παραγωγή τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της καινοτομίας και της ποιότητας σε σχέση με τη τιμή που επιτάσσουν οι περιστάσεις.

Οι ανοξείδωτες δεξαμενές είναι κατάλληλες για όλα τα ήδη τροφίμων, συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος, επιτρέποντας σας να προσφέρετε στους πελάτες σας την ανώτερη ποιότητα προϊόντος.

Το τεχνικό μας τμήμα βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα ώρα για να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό και απορία σας, όσον αφορά τη μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση και τις χρήσεις του κάθε προϊόντος ώστε να είναι συμβατό με τις ανάγκες σας, αλλά και για να σας ενημερώσει για οτιδήποτε νέο μπορεί να συμβάλει στην μεγίστη ικανοποίηση σας και εξυπηρέτηση της δραστηριότητας σας με γνώμονα πάντοτε το τρίπτυχο… ποιότητα, λειτουργικότητα, αισθητική.

Η METCON κατασκευάζει:

  • ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ
  • ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΙΝΟΧ
  • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΟΙΝΟΥ
  • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  • ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΣΤΑΦΥΛΟΔΟΧΟΙ
  • ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  • ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΕΣ FERMENTAMATIC
  • ΔΕΞΑΜΕNEΣ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΘΕΙΩΔΟΥΣ
  • ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ - ΖΥΜΩΣΕΩΣ - ΑΠΟΛΑΣΠΩΣΕΩΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ

Μαρτυρίες πελατών

Δείτε οι πελάτες μας τι έχουν να πουν σχετικά με εμάς
“Άνετοι χώροι, φυσικό φως σε όλους τους χώρους, μας δίνουν ενέργεια για περισσότερη εργασία.”
Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου Δικαστικές Αίθουσες, Δικηγορικά Γραφεία.
“Ένα σύγχρονο κτίριο, μεταλλικό αντάξιο του ονόματος που σκεπάζει. Διαμορφωμένο στις ανάγκες της εταιρίας μας.”
AutoVision ΚΤΕΟ Αιγίου.
“Ανανεωμένες εγκαταστάσεις, ευρυχωρία, ενεργειακά σχεδιασμένο. Ένα μοντέρνο "σαλόνι" παρουσίασης των μοντέλων μας.”
Ford Ζακύνθου Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229