Αναζήτηση στον ιστότοπό μας

Εγγραφή
Η εταιρεία METCON ιδρύθηκε το 2015 από το Παναγιώτη Μ. Κωστόπουλο, με ραγδαία και συνεχώς αυξανομένη επιτυχημένη παρουσία στο κατασκευαστικό κλάδο με την υλοποίηση κτιριακών ολοκληρωμένων έργων , στους τομείς του τουρισμού , της εστίασης , της βιομηχανίαςμεταποίησης και της βιομηχανίας των τροφίμων , είναι υπερήφανη διότι έχει να επιδείξει κατασκευές υψηλής ποιότητας και καινοτομίας.

Η ΜETCON από τη πρώτη στιγμή, στελεχώθηκε από άρτια εξειδικευμένους και καταξιωμένους στο χώρο των κατασκευών τεχνικούς και μηχανικούς, με πολυετή εμπειρία και πληθώρα επιτυχημένων έργων στο ενεργητικό τους, με στόχο την παροχή άριστων υπηρεσιών και την άρτια υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει.

Η METCON στεγάζεται σε ιδιόκτητο βιοτεχνικό χώρο 2.300 τ.μ. στη περιοχή Μυρτιά Αιγίου, διαθέτοντας μια σύγχρονη καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής ανταποκρίνεται με συνέπεια και ταχύτητα στις σύγχρονες απαιτήσεις. Όσο σύνθετη και αν είναι η εφαρμογή που έχετε σχεδιάσει, έχουμε την τεχνογνωσία και τον παραγωγικό εξοπλισμό να την υλοποιήσουμε. Η έδρα και τα γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, στην οδό Ρήγα Φεραίου 154.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των κατασκευαστικών αναγκών κάθε έργου, μέσα από τις ελεγχόμενες διαδικασίες των συστημάτων ποιότητας ISO 9001-2008 και EN 1090 για τις μεταλλικές κατασκευές που εφαρμόζουμε. Η αξιοποίηση των ιδιοτήτων του χάλυβα στις κτιριακές κατασκευές προσδίδει απαράμιλλα πλεονεκτήματα που δεν μπορούν εύκολα να αγνοηθούν. Προσφέροντας απεριόριστη ευελιξία αρχιτεκτονικής διαμόρφωσης, ταχύτητα κατασκευής και σημαντική οικονομία κόστους, το μεταλλικό κτίριο πρωταγωνιστεί με σημαντική διαφορά ως η ιδανική επιλογή για κάθε κτιριακή εγκατάσταση. Κάθε ζήτηση, ξεκινά από την επαφή με τον ενδιαφερόμενο, τη πλήρη κατανόηση των αναγκών του, τη μελέτη και υλοποίηση του έργου και ολοκληρώνεται με τη τεχνική υποστήριξη κατά τη λειτουργία του. Αποτελεί πεποίθηση μας ότι κάθε παρέμβαση σε κτιριακό συγκρότημα, δεν τελειώνει με την κατασκευή και παράδοση του, αλλά αντιθέτως εισέρχεται σε μια μακροχρόνια περίοδο λειτουργικής διαχείρισης. Η ευελιξία, η επιχειρηματική ηθική, η ποιότητα και η πληρότητα των έργων μας, αποτελούν πρωταρχικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τις υπηρεσίες μας. Το πλήθος σύνθετων έργων που έχουμε υλοποιήσει αντικατοπτρίζουν την ποιότητα στην κατασκευή, τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Η METCON δημιουργήθηκε επίσης και με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων τεχνικών λύσεων σε όλο το φάσμα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Προερχόμενη από επιτυχημένη σταδιοδρομία στο βιομηχανικό χώρο, η ομάδα μηχανικών μας , είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και την πολυπλοκότητα των σύγχρονων κτιριακών συστημάτων. Προσφέρουμε επιστημονική κατάρτιση και κατασκευαστική εμπειρία ώστε να προσδώσουμε στις υποδομές σας το τεχνολογικό συγκριτικό πλεονέκτημα που θα τις οδηγήσει στη βέλτιστη αξιοποίηση τους.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών που μας επιλέγουν για την ικανότητα μας να υλοποιούμε έργα που χαρακτηρίζονται από συνέπεια χρόνου και ανταγωνιστικότητα κόστους. Εγγύηση για την ποιότητα των εργων που παραδίδουμε αποτελούν η τεχνογνωσία μας και οι στρατηγικές συνεργασίες με ισχυρές εταιρίες του χώρου. Με σύνεση και γνώμονα την αξιοπιστία, έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες σας τις ανάγκες. Στην METCON θεωρούμε ότι το σύνολο του εγκατεστημένου εξοπλισμού επηρεάζει τη λειτουργική απόδοση ενός κτιρίου. Εφαρμόζουμε μια ολιστική θεώρηση στις ηλεκτρομηχανολογικές υποδομές με σκοπό την βέλτιστη ισορροπία τεχνικής και οικονομικής λύσης.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού των έργων από το αρχικό τους στάδιο. Αυτό περιλαμβάνει μελέτη και σχεδίαση του έργου με την βοήθεια επιλεγμένων συνεργατών, έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών και προετοιμασία λεπτομερούς προγράμματος κατασκευής. Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε λύσεις υψηλής αισθητικής, πολύ καλής λειτουργικότητας και ρεαλιστικού κόστους.

Η METCON υλοποιεί την κατασκευή εξειδικευμένων κτιριακών έργων, που αναλαμβάνει όλο το φάσμα υπηρεσιών Μελέτης-Προμήθειας-Κατασκευής (EPC) που απαιτούνται για την επιτυχή εκτέλεση του έργου. Στόχος μας είναι να δώσουμε αυτό που θέλει ο πελάτης με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και λογική τιμολόγηση. Ένα αρχιτεκτονικό κέλυφος όμως, απογυμνωμένο από ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις ισοδυναμεί με έναν αδρανή και στάσιμο σκελετό δίχως περαιτέρω δυνατότητα αξιοποίησης. Οι λειτουργικές υποδομές που εξοπλίζουν ένα κτίσμα προσδίδουν δυνατότητες που το καθιστούν κατάλληλο για την καθημερινή μας διαβίωση και εργασία. Το γνωστικό μας αντικείμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη αξιόπιστες τεχνικές λύσεις που θα προσδώσουν αξία στο κτιριακό του συγκρότημα. Ο συνδυασμός άρτιου τεχνικού εξοπλισμού και επιμελούς συντήρησης, αποτελούν εγγύηση για τη διασφάλιση της επένδυσης σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένες κατηγορίες Η/Μ εγκαταστάσεων τις οποίες διαχειριζόμαστε:
  • Θέρμανση – Κλιματισμός
  • Ηλιακά & Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Υγραέριο
  • Πισίνες
  • Πυρόσβεση
  • Κτιριακός Αυτοματισμός


Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο μας ιστοτόπο… και ευχόμαστε η παραμονή σας στη σελίδα μας να είναι εποικοδομητική και ουσιώδης.

με εκτίμηση,
Παναγιώτης Μιχ. Κωστόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος

METAL CONSTRUCTIONS / ENGINEERING

Ρήγα Φεραίου 154 / Αίγιο, Τ.Κ. 25100 / Ελλάδα (+30) 26910 24229